Vingård

Vinmarken på Hylkegaard blev anlagt i 2012. Der er plantet 1.400 stokke af hvidvinsdruen Solaris. Det er efter min mening den drue, der egner sig bedst til jorden ved Hylkegaard. Det er på samme tid en frugtig drue med et afbalanceret syreindhold.
Produktionen skulle gerne ligge på omkring 1.500-1.800 flasker om året, når det hele kører. I 2014 bar stokkene for første gang frugt, men druerne var få. Det er meget naturligt, når planterne er så unge. I 2015 var udbyttet ganske fint, men kvaliteten var ikke særlig god, da vi havde en sommer, der regnede væk.
Så det, at dyrke vin i Danmark, er ikke altid ligetil, men jeg tror på, at vi har fine hvide vine i vente. Der skal kæmpes for det – og det gør vi.

SOLARIS 2020

Vi havde atter et mærkeligt vejr i 2020 – desværre var der frost i maj , der beskadige en del af planterne. Resultatet for året blev ganske udmærket – også selvom det ikke blev det helt store udbytte. Nu er den kommet på flaske – en dejlig frisk og frugtagtig vin

NYHED

Pærevin
En virkelig lækker vin frisk og sød, med masser af pæresmag

Rundvisning

Vi tilbyder en rundvisning med vinbonden, der fortæller om vindyrkningen og al dens genvordigheder, samt en lille produkt-smagning. Prisen er 150,00 pr. person ved min. 6 personer. Hertil kan tilføjes en lille lækker frokost, så vil prisen være 350,00 pr person. Ring og aftal nærmere.