Galleri
-med moderne dansk kunst

De rå omgivelser i den gamle lade danner rammen om gårdens galleri. Det er hensigten, at der to gange om året skiftes udstiller. Vi vil koncentrere os om moderne dansk kunst, der både kan ses, sælges og udlejes

Fernisering

Hans Krull udstiller på Hylkegaard.
Fernisage den 2 juni kl.14.00, hvor kunstneren er til stede - der bliver malet og der bliver spillet musik - og selvfølgelig en smagsprøve af Hylkegaards vin. Udstillingen er åben fra 2 juni til 1. september.
Fredag - søndag fra kl. 11.00 - 17.00 og mandag- torsdag fra kl. 14.00-17-00

Hans Krull

Hans Krull

Kirsebærtræer & Vulkaner - en udstilling med seneste værker af Hans Krull.
Udstillingen er inspirationer hentet fra Krull’s værksted på Bali & Hans værksted i Lystrup Danmark

Det er med stor glæde at vi kan vise Hans Kulls værker sommeren over på Hylkegaard
Livsgivende kraftige farver på lærred blandet med linoliumstryk direkte på malerlæredet

Den aarhusianske maler, grafiker og skulptør er bl.a. kendt for skulpturel udsmykning af offentlige bygninger i sin hjemby, såsom de mytologiske karyatider, der bærer Hotel Royals indgangsparti, samt den særegent smukke facade på caféen Under Masken.

Hans Krull blev uddannet på Aarhus Kunstakademi i 1969-70 og siden som grafiker på Kunstakademiet i Krakow i Polen, hvor han studerede 1974-77. Krull kalder sig selv "en provinsiel kosmopolit" og er forbundet med Aarhus både i kraft af sit lange kunstneriske virke i byen og de mange værker, som han har lavet i gadebilledet.


Udlængsel præger dog også kunstnerens værker generelt – hans motiver har ofte myten eller rejsen i centrum. I sine malerier bruger han en dynamisk og kraftfuld streg med stærkt ekspressive farver til at udtrykke et ofte drømmende eller satirisk indhold.

Kraftfulde, farverige malerier udfordrer grænsen mellem virkelighed og drøm. Disse malerier akkompagneredes af dansende figurer i skyggespil og spændende tableauer.