Galleri med moderne danske kunst

De rå omgivelser i den gamle lade danner rammen om gårdens galleri. Det er hensigten, at der to gange om året skiftes udstiller. Vi vil koncentrere os om moderne dansk kunst, der både kan ses, sælges og udlejes.


”NAIVITETER”

Hylkegård vingård og galleri har i år en udstilling med med 2 kunstnere.
Der er fernisering lørdag den 1 juni og alle er velkommen,. Der vil ved lejligheden være smagsprøver af Hylkegaards egen vin . Udstillingen kører fra 1. juni til 1 september.

Michael Hansen udstiller skulpturer
Michael Hansen debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i 1986 – Han har sidenhen haft en del udstillinger i ind- og udland Her kan bl.a. nævnes:

Michael Hansen udtaler: Ud af stenen voksede historien – glaseret ler og mursten Samtlige murstenssokler har deres egen historie. Nogle er fundet på en strand i Skotland, andre på en strand på Als. Nogle kommer fra nedrevne huse, andre nåede ikke at komme med i et nybyggeri, fordi de var gået i stykker. Men nu fortsætter murstenene deres liv - ud af stenene er nu vokset et glaseret organisk ler væsen. Måske er det den historie stenen har oplevet, måske er det et væsen der vogter over stenen historicitet.

Murstenene repræsenterer også den tæmmede natur. Gravet op af jorden og formet til firkantede objekter, dømt til at passe sammen og skabe rum for menneskelig aktivitet. Jeg vil gerne vise den tæmmede naturs møde med vildskaben, det unyttige. Her går det nyttige hånd i hånd med det unyttige.

Helge Dürrfeld udstiller malerier
Helge Dürrfeld ejer Hylkegaard og fandt det rigtig at udstille sine egne værker i år. En serie han kalder for glansbilleder ,,,, med tag ikke fejl, der er bid i det.

Helge Dürrfeld er uddannet på Grafisk Skole 1980-85. Han har tidligere udstillet i ind og udland – men det her er den første udstilling siden 1991.

Dürrfeld siger: Det virker naivt , når man ser på disse ”Glansbilleder” – men det er det på ingen måde – der er altid en mening med galskaben – afspejlninger af samfundet, kommentarer til samme.