Galleri med moderne danske kunst

De rå omgivelser i den gamle lade danner rammen om gårdens galleri. Det er hensigten, at der to gange om året skiftes udstiller. Vi vil koncentrere os om moderne dansk kunst, der både kan ses, sælges og udlejes.


”FUGLE”

Hans Krull udstiller på Hylkegaard.

I denne forbindelse vil der også være en bogudgivelse med Hans Krull’s fuglebillede tilsat Jacob Haugaard’s digte om sære fugle.

Fernisage den 11 juli kl.14.00
Kunstnerne er til stede, der bliver spillet musik - og selvfølgelig en smagsprøve af Hylkegaards vin.

Udstillingen er åben fra 11. juli til 1. september.
Fredag - søndag fra kl. 11.00 - 17.00 og
mandag- torsdag fra kl. 14.00-17-00

FUGLE / en udstilling med seneste værker af Hans Krull.
Udstillingen er inspirationer hentet fra Krull’s mange besøg på Bali & hans have i Lystrup Danmark

Det er med stor glæde at vi kan vise Hans Kulls værker sommeren over på Hylkegaard Livsgivende kraftige farver på lærred og en stor samling linoliumstryk. Den aarhusianske maler, grafiker og skulptør er bl.a. kendt for skulpturel udsmykning af offentlige bygninger i sin hjemby, såsom de mytologiske karyatider, der bærer Hotel Royals indgangsparti, samt den særegent smukke facade på caféen Under Masken og vægmaleriet “mågekysset”

Hans Krull
Hans Krull blev uddannet på Aarhus Kunstakademi i 1969-70 og siden som grafiker på Kunstakademiet i Krakow i Polen, hvor han studerede 1974-77. Krull kalder sig selv "en provinsiel kosmopolit" og er forbundet med Aarhus både i kraft af sit lange kunstneriske virke i byen og de mange værker, som han har lavet i gadebilledet.